Esja Network biedt een aantal cursussen aan voor mensen die voor het eerst in aanraking met de computer komen of die hun vaardigheden in de computerwereld willen uitbreiden. U kunt een van onze standaardpakketten kiezen of zelf een eigen onderwerp aandragen (vraag naar de mogelijkheden). De cursussen worden individueel aan u gegeven (een cursus kan door maximaal 2 personen worden gevolgd) waardoor er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor uw specifieke vragen is. Bij elke cursus is een boekje met cursusmateriaal inbegrepen zodat u na het volgen van de cursus en tussen de lessen door alle besproken informatie nogmaals kunt inzien en kunt oefenen.

Ons huidige cursusaanbod bestaat op dit moment uit:

• Basiscursus voor de computer
• Cursus Microsoft Office (2010 of 2013)
• Cursus Foto- en videobewerking
• Cursus Sociale Media

Naast deze cursussen kunnen wij op aanvraag ook cursussen over andere onderwerpen geven zoals Skype, Picasa, tablets en downloaden. Het uurtarief hiervoor is €17,50. Voor meer informatie over ons cursusaanbod en het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Microsoft-trainingen
ESJA-eigenaar Jacob Moawad is Microsoft Certified Trainer en als zodanig bevoegd tot het geven van een groot aantal Microsoft-erkende trainingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.