Diensten

Diensten

Investeringen in hardware en software brengen kosten met zich mee. Installatie en implementatie moeten daarom goed en deskundig worden uitgevoerd. Esja Network is hierbij een verstandige keuze.

Verkoop en reparatie

Wij bieden verschillende machines aan: desktops, laptops en tablets. Ook voor een vakkundige reparatie bent u bij ons op het juiste adres.

Hardware en software

Wordt uw machine traag of wilt u gewoon hand in hand lopen met moderne technologie? Bij ESJA Network bent u aan de juiste adres voor upgrades.

Aanleg van netwerken

Bij ESJA voor bedrijven kunnen wij uw netwerk aanleggen, optimaliseren en/of uitbreiden.

Systeembeheer

De eigenaar van ESJA Network, Jacob Moawad beschikt over verschillende Microsoft competenties en kan uw system beheren zowel binnen en buiten Enkhuizen.

Onderhoudscontracten

Wij bieden onderhoudscontracten aan. Hiermee kunt u iedere keer de installatiekosten die een upgrade of een reparatie met zich mee brengt vermijden. Tevens houden wij uw computer up-to-date en schoon.

Optimaliseren van uw machine

ESJA kan uw apparaat optimaliseren en bijwerken volgens de nieuwste technieken.

Office 365 Nieuw

Bij ESJA bent u aan het juiste adres voor de nieuwste Office 365. Wij kunnen u tevens helpen met de installatie.

Cursussen

Esja Network biedt een aantal cursussen aan voor mensen die voor het eerst in aanraking met de computer komen of die hun vaardigheden in de computerwereld willen uitbreiden.

Microsoft Trainingen

ESJA-eigenaar Jacob Moawad is Microsoft Certified Trainer en als zodanig bevoegd tot het geven van een groot aantal Microsoft-erkende trainingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.